torsdag 19. mai 2016

Blyantspisser elektrisk

Se mer på siden vår og få fri frakt over 400kr. Se alle varer på tilbud. Utallige varemerker for alle barn. Alle typer konsoller og tv-spill. Spill, kontrollere og tilbehør.


Finn akkurat det du leter etter.

Laveste Pris i Norske NettButikker? Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Distribusjonen skjer fra. Noe gikk galt, det gikk ikke å registrere din e-post til nyhetsbrevet.


Svart blyantspisser som er enkel å tømme og har skruefeste for bordmontering. Elektrisk blyantspisser for blyanter og grafittblyanter maks mm. Fungerer på hexagonale, runde og trekantete blyanter.


Kan ikke brukes på fargestifter.

Stopper automatisk når blyanten er spiss. Har sikring mot overoppheting. Søk etter elektrisk blyantspisser på Kelkoo. Blyantspisser med hull som passer for jumbo-, trekant- og skoleblyant. For fastmontering på bordpla.


Beregnet for hyppig bruk i klasserommet, barnehagen eller på kontoret. Av styrenplast med kniv av. BLYANTSPISSER LINEX ELEKTRISK GRÅ BATTER.


Batteridrevet blyantspisser til standardblyanter. Mulighet for tre forskjellige spisstyper, automatisk stopp. EMO Netthandel benytter cookies til nettsiden, for å forbedre nettsidens funksjonalitet og brukervennlighet samt for å analysere trafikken.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bruynzeel Multispisser Stille motor—stopper automatisk når blyant er spisset. Sjekk priser på elektrisk blyantspisser. Kjøp elektrisk blyantspisser billig i nettbutikkene.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Pennvässare med automatisk inmatning, vässning och utmatning. Inget onödigt spill då formeraren känner av.

Norplay AS er også leverandør til alle bedrifter på kontorrekvisita! Stillegående motor for minst mulig forstyrrelse i klasserommet. Linex elektrisk blyantspisser , bordmodell, med seks hull. Forslag til innhold i e-post som kan endres om du vil.


El-Blyantspidser Dahle Model 200. En elektrisk blyantspisser er et viktig verktøy for alle fra matematikk studenter til skisse kunstnere, og vi tar for gitt at det vil fungere riktig hver gang vi. V – Brudsikkert kabinet, Hvi til blyanter op til Ø 8mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg