onsdag 11. mai 2016

Golf kampanje

Avbildet modell kan avike fra standard. Utstyrskampanje, rentekampanje og fri forsikring i en måned levert av If. Golf er beste elbil i test, med lang rekkevidde og best batteri.


Nå har vi kampanje på leasing av ny e- Golf ! Noen vil sikkert også drømme om e- Golf ,. Vi har kampanje på e- Golf med 300km rekkevidde hos Albjerk Bil Lier.

Volkswagen e- Golf er den første helelektriske Golf. Leasing eller kjøp - du velger. Gode golf tilbud på svenske golfbaner, golfresorts og hoteller.


Her får du gode tilbud fra svenske golfbaner, golfanlegg og hoteller. Få tilbud på din neste. Ballen er verdens beste leketøy og golfballen er den beste gave man kan få. Ingen som har fått en god golf ­ball har noen gang blitt skuffet. Golfutstyr til alle uansett nivå.


Gjelder alle nye medlemskap.

Tilbudet gjelder til 31. Kjøp golfutstyr til markedets laveste pris! Vi tilbyr deg både store merkevarer og vårt eget merke Royal Golf. Kjøp skaft med grep og adpter montert og klar! Nye Golf - lekrere og sportsligere enn før.


Nå setter Norges mest kjøpte bil en ny milepæl for neste generasjon. Finn riktig bil hos LeasePlan. Forutsigbare bilkostnader med årsavgift og garantert service inkl. På jakt etter gode tilbud? Privatlease nye e- golf uten mva!


Hva skjer etter at søknaden er sendt? Høydepunkter som blir trukket frem er komfort og sikkerhet, i tillegg til at du kjører e- Golf som en helt vanlig bil. Tromsø Golfklubb har sammen med Titleist kampanje på Logoballer.


Viktig at klubbene følger opp. Målet med kampanjen er å generere trafikk. Den nye Golf GTE er det beste fra to verdener. En økonomisk elbil i byen og en kraftfull sportsbil på landeveien.


Oppdag våre fantastiske tilbud på en rekke Nissan-biler!

La bildrømmen bli virkelighet. Enten du vil kjøpe eller lease hjelper vi å finne bilen som passer deg. Fra små bybiler til firehjulstrekkere, fra familiebiler til luksussegmentet.


Nyeste Pris stigende Pris synkende Navn A-Å Navn Å-A Kampanje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg