tirsdag 17. mai 2016

Piperør stål

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Piperep AS leverer stålpipe til rehabilitering av piper. Fagmessig og til riktig pris. Alt du trenger til vedovner og vedpeiser: Stålskorsteiner, brannmurplater, røykrør, gulvplater og peissett. Piperehabilitering med keramikk fra Schiedel.


Installasjon av keramisk piperør gir et sikkert resultat med lang levetid. Ta kontakt med oss for tilbud. Vi har lang erfaring med stålpiper. Pakning til røkrør og ovner. Ildfast Mørtel - TEC- Ovnskit.


I følge montøren var prisen den samme for keramikk og stål , stål var dyrere i innkjøp men enklere å montere. Keramikk var rimeligere i innkjøp,. Spesialist på reparasjon av piper. Peisselskabet leverer kvalitets stålpiper med egen frisklufttilførsel tilpasset nye tette trehus. Vi tilbyr komplett løsning med peisovn og stålpipe – gjerne.


Her kan du lese om Icopals pipeløsninger. Dette enkeltveggsystem er laget av høy kvalitet 16L (Syrefast) rustfritt stål med en tykkelse på mm. Mulige diametre kan variere fra 1til 5mm. Permeter Vent, en moderne stålpipe konstruert med en separat tilluftkanal som tilfører nødvendig og riktig mengde forbrenningsluft til ildstedet.


De fleste moderne frittstående ildsteder kan monteres uten brannmur. Med en toppmontert stålpipe blir inngrepet i bygningen minimalt. Stålpipen er et standardisert. Her hos oss finner du alt fra peissett til ovnsrør, til bjørkeved. Bestill enkelt på nett og hent i din nærmeste butikk.


Piperør av høy kvalitet laget av mm stål som er lakkert med silikonaluminiumsmaling som tåler den høye varmen. Røret har en stuss på mm i den ene enden. Iløpet av kort tid kan du få nytt piperør som gir trygg fyring og god trekk!


Alt arbeid gjøres uten å støve ned boligen! Trenger du hjelp med pipeberegning? For å få et raskt og enkelt prisoverslag kan du selv fylle i vår pipekalkulator og så hjelper vi deg videre.


LA PEISDRØMMEN BLI VIRKELIGHET. Varmeovnen har fem kulverter som vannet sirkulerer i, og dobbelt piperør med topp hette. Ovnen er laget av 2-mm. For kalde dager, er en peis som har en rustfritt stål skorstein en svært kostnadseffektiv oppvar.


AISI 4rustfritt stål ,. Må jeg rive den gamle skorsteinen ? Hvilke ulemper og farer kan oppstå ? Rehabilitering Hvorfor må en skorstein repareres ? Hos MAXBO finner du alt du trenger av mur, stein og blokker til ditt byggeprosjekt. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg