mandag 2. mai 2016

Glansbilder til salgs

Bok om norske glansbilder. Boka har omtale av de norske glansbildeillustratørene, Milly Heegaar Harald Damsleth, Elise Knudsen og George Schumann. Trykket på veldig tykt papir.


Gammelt tyskt ark fra ca. Disse sidene er laget som en hjelp til alle glansbildesamlere. Jeg har selv samlet på glans gjennom en del.

Finner du noe du ønsker å kjøpe, send meg en mail og oppgi nummeret på arket du ønsker kjøpt. Fine glansbilder ,NYE,Di med to ark i hver plastpose kroner 50. Enkel ark koster kroner 35.


Selger en haug med glansbilder i album. Noen album har tidligere eiernavn fremst. Albumene er i god stand om ikke annet er oppgitt. Her finner du diverse gamle og nye glansbilder , med god sjarm.


Vi kan til og med være behjelpelig med garantihefte her på QXL.

RETRO -igjen Salg for ! Mulig noen fra 80-tallet også men det er ikke mange. Antall besøk: Mine glansbilder Saga Kunstforlag, tegnet av Harald. Oversikten som her følger er ikke komplett, men. Gamle gamle glansbilder. Glansbilder , info under bilder.


HOBBYTUNET,- det du trenger til kortlaging, scrapbooking, decoupage, servietter og barnehobby. Spesialister på decoupage. Ordre over 60- fri frakt.


Alle skoene er str eller 4 passer en normal 40. Klærne er alt fra til 42. Håberg, Kirsten Røvig Kunst- og. Skal du importere bil fra Tysklan kan dette stedet være noe for deg. Her kan du søke på biler til salgs i Tyskland fra både forhandler og privat.


Materiell til dekorering. God plass til oppbevaring. Denne er ikke til salgs ,. Norges største på postkort, mer enn 600.

Har også samlerrekvisita og andre samlerobjekter som samlerkort, samlerbilder. Jeg er kritisk til at eiendomsmeglerfunksjonen hos boligbyggelagene er del av den samme. Bull og nhb bøker til salgs , helt nye og ikke brukt ny eller brukt ny.


Disse er ikke til salgs i nettbutikken, men kan sees og kjøpes i forskjellige utsalgsteder. For tiden er noen utstilt på Klæbu Tannklinikk i Klæbu sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg