mandag 30. mai 2016

Sminkespeil vegg

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Skjønnhetsprodukter på nett. Nye produkter og tilbud.


Se vårt sortiment av svært rimelige sminkespeil ! Hos oss finner du sminkespeil til vegg eller hylle, med forstørrende speilglass på den ene siden.

Det finnes mange typer sminkespeil. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades opp. Kan brukes på baderom og andre områder. Sminkespeil med og uten lys.


To speilsider - normal og ganger forstørrelse. Baderomstilbehør er badets smykke.

Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass. En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie. Sjekk priser på sminkespeil vegg.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Er du på jakt etter ny baderomsbelysning til vegg ? Vi har et stort utvalg av godkjente baderomslamper fra en rekke kjente leverandører som Astro, Nordlux, Nordesign. Norges Billigste Priser? Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av speil til svært rimelige priser!


Trenger du et sminkespeil med innebygget lys? Som tidligere nevnt er kanskje lys det aller viktigste for et sminkespeil. Stort utvalg i ulike størrelser og utførelser.


Fra anerkjente leverandører. Speil kan enten skrus eller limes fast på veggen. Håndverk gjennom tidene.


Har tenkt på å kjøpe et sminkespeil med lys, men jeg har begrenset med plass med mindre jeg river ut hele speilskapet over vasken og er.

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite. Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser.


Flott design, store og små. Alt baderomstilbehør finner du hos JYSK. Se utvalget og kjøp på JYSK.


Beurer Beauty sminkespeil BS- Ta vare på huden din, anlegg sminke eller trim skjegget ditt med dette praktiske sminkespeilet fra Beurer. Oni Alt-i-ett Kniv 23cm Assorterte Farger. Nytt baderomsspeil med lys?


Kjøp Speil vegg på Kelkoo. Her finner du praktisk belysning for sminking, barbering eller lignende som ikke gir skygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg