tirsdag 6. mars 2018

Bosch laseravstandsmåler

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.

Til laser, fax og multimaskiner. Lave priser, rask levering. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Her er det også én knapp, og den har ikke en gang deksel. Med kun et knappetrykk får.


Bosch BT 2Professional stativ. Rask levering og super service! Liten og kompakt laseravstandsmåler. Den måler rom på inntil kvadratmeter.

Mål avstand fort og enkelt med en laseravstandsmåler. Frakt kan tilkomme på bestillingsvarer. En elektronisk laseravstandsmåler har etter hvert havnet i et overkommelig prisleie for oss gjør det. Digital laseravstandsmåler.


Enkel, eksakt og pålitelig måling. Måler lengde, area, volum, vinkler og høyde. BOSCH LASERAVSTANDSMÅLER PLR 50C - Full oversikt over måleresultatene! Kjempeenkel i bruk – trykk på knappen og begynn å måle! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


En laseravstandsmåler er mye raskere, og i mange tilfeller mer nøyaktig enn et målebånd eller en tommestokk. Du får avstanden øyeblikkelig, og noen målere kan. I tillegg har den en ekstra smart funksjon. Komfortabel dokumentasjon av måleresultater via Bluetooth med.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Med Bluetooth og berøringsskjerm i farger.


Laseravstandsmåler med nøyaktig måling av lengde, høyde, avstand og helning på millimeteren opp til m. Kompakt og brukervennlig avstandsmåler med intuitiv énknappsfunksjon, lettavleselig bakgrunnsbelyst skjerm og et format som gjør at den passer i bukselommen.

Bring (posten) Store eller tunge varer sendes med Schenker. Men du må se behovet og bruken ann. Har du planer om å bruke denne maskinen i din levetid så bør du se på andre merker som f. Laser Avstandsmåler GLM Blå (Veilpris kr 1-). VI KAN SENDE OVER HELE NORGE.


Alle relevante funksjoner i kompakt design. Lengdemåling, arealberegning. Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter. En avstandsmåler med laserteknologi som måler strekninger og avstander meget nøyaktig.


Intuitiv håndtering takket være enkel én-knapp-betjening. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Konkurransegodkjent og vanntett laseravstandsmåler med 5x forstørrelse og en maksimal avstand på 9meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg