mandag 12. mars 2018

Dekorere glass med servietter

Rask levering, ferdig tollet. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Servietter i en rekke farger. Vi har matchende duker og løpere.


Dette trenger du: Decoupage, pensel, servietter , glass evt tom. Er du lidt kreativ, så kig med her - det kræver ikke så mange midler og så tager det ikke så lang tid at lave!

Når det gjelder å dekorere med servietter , er jo servietten tynn og rivner lett. Passer til å dekorere med. Norge med en fast frakt på kr. Mange har etterlyst framgangsmåte for å dekorere lys med servietter , så her kommer den: Du trenger: Lys, servietter og en varmepistol, føner eller strykejern.


Dekorere med servietter. For å dekorere med motiv- servietter. Deretter må du huske å ta med serviettene når du skal dra å velge ut. I denne videoen viser Ingrid deg hvordan du enkelt dekorerer stearinlys med servietter !

Håper du får en hærlig helg i nyvasket hus! Glass med og uten gravyr;. Hjemmelaga duftlys i glass :)) Så var det en gang. Jeg har sett dette en stund nå,.


GNIKKIS - RUB-ONS - DEKORERE GLASS Jeg synes det er veldig gøy å dekorere lys, både til bruk som oppbevaring,. Home Deco er en nettbutikk som selger bla. Skal du lage noe med decoupage finner du. Klipp eller riv ut motiver fra servietter ,. Materiellet er laget spesielt med tanke på tweens.


Bryllup servietter som et dekorelement. Hvordan opprinnelige kastet bord tilbehør? Da har jeg prøvd meg på å dekorere en glassbyggerstein :-) Pappa handla og boret hull. Gesso og serviett på utsiden,.


Bor på Veme med mann og hund ;-). Teknikken kan brukes til å dekorere alle malbare. Før på et lag med lakklim på gjenstanden og legg servietten over, med motivet opp.


Hvis du vil kan du dekorere den med en tråd rundt. Den grønne lykten under er laget med et annet mønster på servietten.

Fordel steinene i bunnen av hvert glass , fyll halvveis opp med vann,. Våre dyktige dekoratører lager borddekorasjoner med stor stolthet,. Det er mange måter å dekorere et bord på.


Decoupage ,Rispapir, servietter ,alginat ,lim og lakk,lakk chameleon,keramisk pulver,sagen,kort og godt,porselen maling,vintage maling, frost effekt. Alle som håpet å legge litt av klasse til deres middagsbord med serviett ringer. Jeg bestemte meg for å lage slike da jeg skulle dekorere festbordet til mitt årslag,.


Det som er fint er at det er ingen fast mal på hvordan man skal dekorere. Start med fargene når bordet. Om man bruker annet enn servietter til å dekorere med lønner det seg å ta en tynt lag med decoupage-lakk under,. Bruker man decoupage på glass derimot.


Cocktail napkins Butterfly. Brett serviettene som en blomst. Fremover vil vi legge ut videoer med teknikker som hjelper deg å brette flotte servietter. Her er alt fra køer og heste til gæs og høns m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg