onsdag 21. mars 2018

Carat spraylakk

Happy Homes Torshov fører et stort utvalg av spraylakk. Idag var en helt vanlig slik dag. Mye står igjen jajaja, men jeg har ryddet mye, spraylakkert, flekkgrunnet tak, og jeg har gjort noe for min humørsyke tenåring.


Om dagen har vi kampanje i butikken vår på Carat spraylakk , og det passer jo veldig bra i disse. Men lakken vi fører fra Motip Carat har en.

Husk at vi sender også varer i hele Norge. Gull, sølv, glitter og stas høyrer heilt klart jula til. Kanskje har du liggande nokre krukker, skåler eller julepynt som kunne trengt seg ein makeover? Spraylakk på boks Mer info Kjøp. Carat Primer white spray Hurtigtørkende grunning for de fleste underlag.


Nå er det kampanjedager! Gå høsten i møte med Fargerike, og få det fint på gulvet!

Nå har vi knalltilbud på mange gode gulv som parkett. Se Europris sitt utvalg av terrassebeis, zinkspray, colorspray og rustmaling fra Hammerite. Men jeg plages veldig med å finne spraylakk i fine farger.


Jeg har vært innom Europris. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Edding spraylakk , silkematt, permanent maling av høy kvalitet til både inne- og utendørsbruk. Gir en jevn fin overflate. Malingen dekker meget godt og fungerer på.


Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust? Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler. Dette er stolen som aldri går av moten.


Den har hatt sin plass i de fleste hjem siden 70-tallet. Med Carat spraylakk kan du enkelt gi den et personlig preg. Halvblank spraylakk 4ml.

MoTip Carat is a high quality decorative lacquer, with the properties of a car refinishing lacquer. However, with the advantage that the application is so user. Lysekronen ble spraylakkert med Carat spraylakk Chrome Silver.


Mansjettene er malt i samme farge som veggen. Denne gyngestolen skulle bli med videre,. Fargene kan fremstilles ulikt på skjerm og utskrift. Vindusfolie er også et godt produkt, likeså Carat spraylakk.


Siste nytt i matter, tepper og løpere! Med Quick- og Carat-spraylakk. Likeså kan vi blande friske farger både i ute- og innemaling. Rosemaling malt med div.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg