onsdag 28. mars 2018

Juleservise tilbords

Finn Til Bords Gaveliste. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for. Enkelt å handle på tilbords. Vi sender varene direkte hjem til deg, eller til en annen mottaker om du ønsker. Vi har servise til alle formål, alt fra frokostblandinger til elegante middagsselskaper.


Og trenger du glass, bestikk eller serveringsfat, har vi det også. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


ETERNAL juleservise av designer Linda Mailer på plass i butikkene nå. Juleservise med kristtorn og kongler. Alle deler feilfri og som nye. Med dens særegne flytende linjer, New Wave serien er ren design. Den klassiske hvite premium porselen serien kan brukes til hverdag og fest.


Lars Carlsons vidunderlige nisser har blitt synonymt med tradisjonell julefeiring i Norge, og de har spredd glede i mange hjem i flere tiår. Servisertilbyr all slags porselen serviser til gode priser. Våre middagserviser passer perfekt som bryllupsgave, men egner seg også til daglig bruk.


Dekk et innbydende julebord med Åsas Jul, designet av Åsa Götander i samarbeid med Firkløveren! Liten bolle CL Antall: stk Pris. Det er fantastisk gøy å se engasjementet deres rundt våre nye serviser! Dere elsket vårt nye Elegant juleservise - og gikk bananas da vi hadde give away med dette.


Her finner du det meste innen tallerkener, middagstallerkener, asjetter og annet dekketøy tid gode priser. Se vårt utvalg av glass og kopper til julen. Her finner du champagneglass, hvitvinsglass, kopper, krus, skåler og mer til juledekorasjonen. Julen er minner, tradisjoner, forventninger og nostalgi.


Porsgrunds Porselænsfabrik leverer fortsatt produkter som mange har et forhold til og gode minner fra. Holly juleservise stk. Magnor jobber med noen av Norges beste designere. Bergen Storsenter finner du stor bredde i serviser, glass, bestikk, kjøkkenartikler og tidsriktig interiørpynt. Du har ingen produkter i handlekurven.


Det er mange lekre juleservise som skaper den rette stemningen i juletiden. Her er mine favoritter, Julemorgen, Stjerne Riflet Jul og Swedish Grace Winter. Dekk opp til julefest med koselige krus og skåler med koselige motiver.


Hammershøi Servise – Kähler Hammershøi Tallerkener og Skåler. Denby Servise – Studio Blue Servise fra Denby. Historien om Nisseserviset. Flott design og høy kvalitet på servise, kopper, glass og annet utstyr til kjøkkenet. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Denne uken hadde Tilbords prosent prisavslag på juleservise , som de innrømmer de ikke har dokumentasjon for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg