onsdag 7. mars 2018

Bosch skrudrill

Sjekk ut bosch skrudrill. Det oppfyller de høyeste. To tannhjul, slagborfunksjon og 20-trinns momentkontroll gjør denne batteridrevne skruetrekkeren helt utmerket til skruing, boring og slagboring.


PowerLight – den innebygde lampedioden gir god belysning på arbeidsemnet. For mange er en skrudrill med et 1volts batteri midt i blinken.

Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! En kompakt og sterk drill med kraftig batteri og hurtiglader. Inngår i Power for All V serien.


For borejobber i tre og metall, og slagboring i mur. Pluss: Få detaljer som stikker ut. Minus: For svakt toppmoment til skruing.

Brukertilpassede innstillinger som presisjonskoblingen kan justeres og lagres via smarttelefon for tilpasning til behovet KickBack Control-følsomheten kan også. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Stativet beskytter sykkelens dekk og hjul når du ikke sykler på vinterstid. Festool DRC 18-Li Veil. Bosch PSB LI-drill.


Panasonic EY74A1LS Veil. To vinnere, og den ene er en skikkelig overraskelse. Oppladbar skrudrill er suverene saker, enten du skal montere gipsplater eller lage perfekte hull med. MAXBO har oppladbare driller, enten du skal montere materialer eller bore hull.


Kjøp på nett eller i butikk. Momentstegene vises i piktogram istedenfor med tall. Vekten varierer med hele 7gram. Også tiden som går med for å lade batteriet varierer mye,.


Men det spiller ingen praktisk eller teknisk rolle. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: 18V, batteri(er),. Tidligere har vi testet kompaktdriller her.

Kraftig skrudrill fra Makita med børsteløs motor. Rask levering og billig frakt. Leveres uten batteri og lader. Verktøy til lav pris og høy kvalitet. Vi sender i hele landet til gode priser.


Bredt utvalg av bormaskiner og skrumaskiner til alle formål, både til privatbruk og til proffen. Ingen minneeffekt, ingen selvutlading, alltid klar til bruk takket være li-on. GSR V-C Professional - SOLO 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg