mandag 5. mars 2018

Vegghengt toalettbørste

Kjempeutvalg i lekkert design. Veggmontert - Enkel rengjøring! Ingen toalettbørster på gulvet. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Oppdag trendy toalettbørste i skandinavisk design hos Roomher. Toalettbørste vegghengt - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Vipp toalettbørste er fremstilt i fineste kvalitet av stål og gummi. Vegghengt toalettbørste i rustfritt stål. Leveres i to overflater: Mattbørstet og Høyglans polert. Pris avhenger av overflate (velg overflate under). Bestillingsvare Leveringstid: 5-dager (krom) ca.


Sjekk priser på vegghengt toalettbørste. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp vegghengt toalettbørste billig i nettbutikkene. Frigjør plass fra gulvet og forenkler rengjøringen. Har avtakbar skål for enklere rengjøring.


Toppen er sikret med en gummiring som gjør at den holder tett, og børstehodet og røret inni kan skiftes ut. House steel toalettbørste til vegg is available for purchase in increments of 1. Rørkjøp - Se utvalget her! Finn ditt produkt i vår nettbutikk.


Den veggmonterte Vipp toalettbørste er like funksjonell som den er diskre, og tar ikke opp plass på gulvet. Se Baderomstilbehør og finn et stort sortiment fra HeFe på BilligVVS. Julegaver byttes til og med 24. Trend Soft vegghengt toalett.


NICO TOALETTBØRSTE SORT Sort holder til toalettbørsten i stentøy med gullfarget dekor. Børsten er sort med gullfarget skaft. Hold bakteriene unna, skift børsten ofte. Stort utvalg av pedalbøtter og toalettbørster Trenger du ny pedalbøtte, toalettbørste eller søppelbøtte til bad? Kjøp det hos JYSK, vi har alltid et godt tilbud.


Holder i matt sort og beholder i porselen. Tenna toalettbørste i et stilrent design av høy kvalitet,. Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Til hovedmeny Til innhold.


Elegant og stilfull toalettbørste i fargen sort. Passer perfekt inn på badet. Høyden på toalettbørsten er 43cm. Vi har alt som skal til for å fullføre baderommet! Conical toalettbørste , blå porselen.


Med svart børstehode og silikonlokk. Spesielt egnet for montering i dusjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg