mandag 5. oktober 2015

Desilitermål

Desilitermål til 2ml. Målene kan sees både fra siden og ovenfra og viser både ml og cup. Med dette klassiske decilitermålet er det enklere å lykkes med din matlaging og baking.


Spesifikasjoner:Voludl. Materiale: Rustfritt stål. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies.

Ikke ta sjansen på å tilsette ingrediensene på øyemål. Det kan ende med suffléer som faller sammen eller lite appetittlige. Her finner du diverse kjøkkenplast til bl. Vi samler inn statistikk på nettsiden våre for å kunne gi deg relevante tilbud. Praktisk målebeger med tettsittende lokk og tydelig måleskala.


Vår digitale kataneholder et mangfold av. Et klassisk decilitermål som forenkler all matlaging og baking. Decilitermålet har et åpent håndtak og tar dl. NO: Skal du til å bake eller lage mat, men mangler et desilitermål ?

Ingen grunn til å droppe kokkeleringen av den grunn. Det finnes nemlig et par god. Superduper lettvint eplekake hvor alt du trenger er tre like store kopper eller glass.


Hei, Man kan måle opp både med dl og gram. Europris - Mer til overs! Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til både hverdag og helg. Det enkle er ofte det beste. Pent designet desilitermål som finnes i flere farger.


Legg til dine favoritter. Har du også irritert deg over at oppskriften kun står oppgitt i en type måleenhet? Det kan være nokså vanskelig å regne om til forskjellige mål.


Svangerskap utenfor livmoren! Mye vondere enn å føde, egglederen sprakk og i buken hadde jeg liter blod. Da var jeg ganske bleik rett før jeg havna på. Sett stikkontakten til håndmikseren i støpselet. Pisk egg og sukker luftig, det.


Linjal kan de bruke for å se sammenhengen mellom millimeter og centimeter, og med desilitermål kan de undersøke sammenhengen mellom desiliter og liter. Display som tydelig viser hvor mye du har i litermålet, og med et enkelt klikk nullstiller du vekten og fyller i neste ingrediens.

En god eplekake går aldri av moten! Sukkerdrysset på toppen gjør overflaten nærmest litt karamellisert. Nyt kaken gjerne lunken sammen med pisket krem eller.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for. Samlerhuset har en nettbutikk med et godt utvalg av samleobjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg