fredag 9. oktober 2015

Laks i panne

Laks er enkelt og raskt å tilberede. Når du steker SALMA på denne måten skal den kun stekes ett minutt på hver side før den får ligge å godgjøre seg i den. Back loin: Stek stykket med den “runde” siden ned mot pannen.


Er du litt lei av laks ? Linda Stuhaugs oppskrift på laks med kremet parmesansaus er en populært rett som gir nytt liv til laksefileten.

La laksen få ro og fred i pannen ! Den løsner fra pannen når den er klar for å snus. Dagens middag er en laksepanne med krema parmesansaus, der både laksen , grønnsakene og sausen er i samme panne. Skjær laksen i terninger og fres den i en varm panne med olivenolje. SALMA er av den ypperste sashimikvalitet. Krydre med salt og pepper.


Laksen trenger bare noen sekunder i pannen.

Skru ned varmen og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med SALMA. Når fargen på Melange er lys gyllenbrun, holder pannen 1grader og fisken kan legges i panna ,. Har du mange gjester kan du steke fisken nesten ferdig i pannen ,. Steke laks på pannen eller i ovnen. Du kan steke laks på flere måter, og det beste utgangspunktet får du når fisken ikke kommer rett ut av kjøleskapet. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Laks i form med grønnsaker og fløte er en slik middag,.


Ha den finhakkete løken og selleriroten i en panne med litt olje og stek over middels varme til. Forrige mandag kom en av lederne målrettet mot kontorplassen min, som er helt innerst i kontorlandskapet. Steketid og temperatur er viktige faktorer når du steker fisk i pannen.


Ettersom fisk inneholder mer vann enn kjøtt, så brennes den lettere. Laks , filet, stekt i panne Med næringsinnhol forslag til oppskrifter og informasjon. Ta laksen ut av pannen og la den hvile noen minutter før servering. Den vil da etterstekes så den blir fin og rosa i midten. Pannestekt laks med knasende sprøtt skinn og fiskekjøttet så saftig at det smelter på tungen er fantastisk.


Sørg bare for at skinnet er skrapet for.

Når det er litt brunt så legger du lakseskivene i panne med skinnet ned. Pytt i panne med laks oppskrift med kalorier, allergener og pris. Stekt laks er raskt å lage og lett å like.


Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør. Litt ekstra soyasaus ved siden av er også godt. Jeg pleier å legge bakepapir eller aluminiumsfolie under laksen før jeg legger den i en ildfast form med skinnsiden ne da blir det enklere å rengjøre formen. Stek laksen i annen panne i smør og olje.


Når laksen er ferdig har du et beger rømme over (mindre om du vil eller du lager bare til deg selv).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg