onsdag 14. oktober 2015

Kjølebag stor

Sammenlign pris med oss! Norges Billigste Priser? Stor og romslig kjøleboks til bilen, båten, campingvogn eller hytta. Kjøler ned inntil -grader under omgivelsestemperaturen. Kraftig bærehåndtak, integrerte.


Harvey i Clifton serien er en kjølebag i steinvasket bomullcanvas med smakfulle detaljer i skinnimitasjon fra Vinga of Sweden.

Kjølevesken er skikkelig fôret for. Stilren kjølebag som holder mat og drikke kaldt på varme sommerdager. Kjølebag med stort rom og en liten lomme på utsiden. Holder både mat og drikke kald. Stor kjølebag som rommer stk liters flasker.


Vi nordmenn elsker å dra på tur i sommervarmen, og en kjølebag til mat og drikke er kjekt å ha med seg enten du skal på stranden eller. Boksen har plass til tolitersflasker og. Det er en stor oppgave for en liten kjøleboks, som også gjenspeiles i testresultatene.

Test av kjølebag Bare to av disse egner seg til tur på stranda Vi har testet ti kjølebager. KitchenTime selger kjøleposer av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! California innovations liten kjølebag. Stort utbu bra priser og fri frakt. Liten kjølebag med stort hovedrom.


Frontlomme med borrelås lukning. Mesh lomme på siden samt topplomme. Trendy kjølebag i ordentlig polyester og med stor lomme på framsiden som passer perfekt til utflukten! Perfekt til skog- og strandturen eller til å ta med i bilen.


Hvis vi skulle mangle en test av kjølebag , setter vi stor pris på tips. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Firmagaver, påskeegg, matgaver, konfekt, reklameartikler, logoklær, julegaver og give-aways.


Stor trendy kjølebag med avtakbar vanntett IPXtrådløs høyttaler med fargeendrende LED. Bare vri for å ta ut høyttaleren og sett den på pulten. Lett liten kjølebag som passer bra til en matpakke og drikke på båtturen eller på stranden. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder,.


En kjølebag til turen på stranden eller piknikken. Vår store kjølebag rommer en hel del.

Det finnes også en nettlomme på siden der man kan forvare de enklere. Med et navn som The Coolest bør vi kunne forvente mer enn en kjølebag som bare har plass til et par kjøleelementer. Testvinner i stor NAF-test.


En effektiv kjølebag på bil gjør lange reiser lettere. Kjøleboks i bilen er praktisk på varme dager og på lange reiser. Bagen har et ekstra stort hovedrom med gl.


Non-woven kjølebag i to farger med to bærehåndtak. Kjølemappe som holder insulinet avkjølt i inntil timer. Frio kjølemappe til insulin blå stor 1stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg