onsdag 28. oktober 2015

Pyrex ildfast form med lokk

Ildfaste former til restauranter. Rask levering, ferdig tollet. Alt for en enkel servering! Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Fin å bruke til blant annet ovnsretter samt å holde maten varm ved.

Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking til en lek. Former med og uten lokk , små og store former. Pillivuyt Toulouse Bolle Med Håndtak cl. Europris - Mer til overs.


Pyrex ildfaste ovnsformer. Modern House, ildfast form stor. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris med oss!

Formen har herdet borosilikat glass. Den kan varmes i mikrobølgeovnen og vaskes i oppvaskmaskinen. Lokket er luft og væsketett. En ildfast form kan brukes til flere ulike matretter og fungerer.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi har også ovale ovnsformer samt terrin former med lokk for. Du kan finne en form som passer til ditt servise eller til resten av dine kokekar.


Med denne er det ikke vanskeligere å lage pasta enn å koke. Helst skal det gjøres med stil. Eva Solo Ovnsform Støpt Aluminium. Norges Billigste Priser?


PYREX ILDFAST FORM MED LOKK 8L Jernia. Liten ildfast form med kult retromønster,. Cathrineholm sensasjonskasserolle med blått lokk ,. Vakker og klassisk å servere i og også utmerket å tilberede maten i. Selges grunnet flytting. Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste.


Vi er en ren nettbutikk.

Du kan bruke andre former så lenge de er ildfast og har lokk. En pyrex (glass) form med lokk er også. Velkommen Logg inn Kontakt oss. Handlekurv Produkt Produkter Produkter kr 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg