mandag 12. oktober 2015

Hvit blondebluse

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Den florlette følelsen av den gjennombrutte blonden står i kontrast til det stilrene snittet og den elegante designen. En stilig kombinasjon av romantisk bohempreg.


Dette må være den fineste hvite blondeblusen denne våren! Herlig engelsk blonde kombinert med et litt annerledes og morsomt snitt.

Enkelt, lekkert og delikat. Blonder er noe av det mest feminine du kan ha på deg. En hvit blondebluse er et must i sommergarderoben og hver sesong jakter jeg på den. Blondebluse hvit - BODYFLIRT bestill nå i online shop til bonprix. Romantisk allover blondebluse med ståkrage og lange ermer.


Bluse i blonde og voile med innfelling i fôret blonde øverst. Trekvartlangt erme i blonde med.

Material polyester bomull Blonde: 1 polyester. NB: Denne er ikke helt lik som den hvite på bildet, den er derimot lik den i blå (se bilde nr. 2), med en liten v-hals.


Avslutter du utdanningen din i år? Finn kjolen som får deg til å føle deg drop dead. En vid blondebluse med åpning bak og knapp i nakken, lav skuldersøm og lange ermer.


Volang nederst og på ermene. Sammenlign tilbud på Dameklær blondebluse i kategorien Dameklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar. Nydelig blondebluse med liten hals, lang arm og små knapper på venstre skulder. Med for eksempel en hvit bluse i klesskapet har du utgangspunktet til mange stilige antrekk. Du kan ha en kul topp under en åpen eller delvis åpen skjorte.


En kortere blondebluse med dekorative volanger øverst, lav krage og knapping bak. Sømmer med kantebånd og lange ermer med mansjetter med splitt. Blondene er heklet i et lekkert bladmønster.


Hvit Beige Blå Lilla Rød Brun Grøn Grå Rosa Oransje Gul Grønn Oransje Rød Priser 100. Vintage hvit blondebluse med perlebroderi. Størrelse: small, made in France, Paris, Bryst.

Sjarmerende og romantisk blondebluse med bueformet avslutning og rund hals. Ugjennomsiktig med innsydd topp. Lukkes i ryggen med knapp og hempe. Kjøp Hvite bluser på Kelkoo.


Blusen har lang arm med volanger på ermene samt nedentil. Cookies på denne hjemmesiden brukes. Bruk med hvit bukse for en komplett look.


Nydelig hvit bluse uten ermer med forstykket dekket av blonderader. Rund halsringning og liten splitt i nakken med knapp. Med en farvet blondebluse er du klar til at skille dig ud fra mængden og eksperimentere en smule med din stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg