mandag 19. oktober 2015

Smarte apper

Dette til forskjell fra. Sjekk ut karaokeapper til din mobil. Visste du at biblioteket tilbyr flere smarte apper ? Full oversikt med bibliotekets app.


Med appen bibliofil på mobilen kan du enkelt søke, bestille og fornye dine lån.

Visma satser på å utvikle mobile løsninger. Les om fem smarte apper som vil gjøre din arbeidsdag enklere. Android- apper til smarte Android- apper. Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet under. Før, under og etter graviditeten - våre digitale tjenester holder deg med selskap gjennom småbarnsårene!


Her er appene for deg som er på visning og lurer på om treet til naboen stjeler solnedgangen eller ikke. Det finnes flere aktører som leverer smarte lyssystemer. Her finner du alle de essensielle appene og tjenestene du trenger for Galaxy- og Galaxy Watch-enhetene dine.

Akkurat som for smarttelefoner har LG utviklet flere apper til LG Smart -TV. LG har LED Smart -TV i mange ulike størrelser,. Alt i alt en annerledes, men smart ,. Flere av dem bytter vi lett ut Apples egne apper med. Det er også en håndfull smarte sveipebevegelser for å lese samtaler, favorittmarkere,. I starten bør vi tenke både lek og lær.


Smarte apper fins - her er noen av de beste! Jeg har valgt ut noen det kan være lurt å starte med: Lightbot. Det smarte med smarttelefonen er at man enkelt kan utvide dens funksjonalitet ved å installere nye apper. Lurer du på hvilke apper ungdommen foretrekker?


Vi i Nordlys LAB er så heldige å ha Ali og Håkon på arbeidsuke hos oss. Her blogger de om smarte apper for ungdom. Les om smarte apper som vil gjøre din arbeidsdag enklere. Skreddersydd for å løse èn enkel oppgave – Mange. Widerøe har lansert en ny app som gjør det enklere for deg å sjekke inn.


I tillegg til alt du pakker i kofferten, fins det også apper det kan være veldig lurt å ta med i bagasjen! WunderlistLite er kjedeligere enn å komme frem til.

Produktdesign ved Høgskolen i Oslo og Akershus, stiller ut deres produkter på DogA i Oslo denne helgen. Nyheter og innsikt om smarte hjem. Som student har man som regel alltid telefonen i lomma eller lett tilgjengelig. Da er ikke veien lang til smarte tips og gode tilbud. Smarttelefoner og apper har gjort våre liv lettere.


Her er seks gratis apper for en ekstra smidig og fin dag i byen. Med en smarttelefon eller et nettbrett for hånden, kan du enkelt planlegge et nytt kjøkken. Vi har funnet tre gode apper , fulle av inspirasjon.


Vi får et innblikk i apenes evne til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg