torsdag 15. oktober 2015

Kakefat på stett

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Herregår med sin tidløse blomsterdekor i klassiskt blått på hvitt. Denne serien er inspirert av historiske glass fra arkivet på Hadeland Glassverk.


Den vridde fasongen gjør at lyset får flott spillerom. Dette er en solid serie som. Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer.

En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på. Design: Maud Gjeruldsen Bugge. Slik handler du på illumsbolighus. Hvordan finner jeg mer informasjon om en vare? Når du har funnet en vare på illumsbolighus.


Kastehelmi kakefat er et flott designet kakefat fra finske Iittala. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. KJ Collection er et dansk designhus.


De leverer det meste til hjemmet, til gode priser. Deres mål er å skape god steming og moderne stil til hjemmet. Tore-Garden er en spennende nettbutikk full av fine ting til deg og hjemmet ditt.


Madam Stolz, TineK, Bloomingville, Tolix , Chic Antique. Kakefat i glass med roterende stett. Er du på leting etter det perfekte kakefatet? Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat.


Her finnes det kakefat som passer til mange forskjellige anle. Nydelig kakefat med stett i Provence serien, skapt for deg som ønsker den autentiske franske landstil eller som supplement til ditt gamle porselen. Se utvalget av kakefat på til bords. Vi har fat fra kjente merkevarer som Sans, Cleo Home og Portmeirion.


Kjøp fra vår nettbutikk, eller besøk din nærmeste. Et klassisk og elegant kakefat på stett. Perfekt til kaker eller, annen dekorativ oppbevaring på kjøkkenbenken.


Et flott kakefat yter rettferdighet til innsatsen bak bakingen, og tar seg flott ut på kaffebordet.

Fin din favoritt blant våre forslag! Vannglass på Stett Royal. Vinglass på stett Golden. Stort utvalg - God service - Rask levering - Sikker betaling - Klarna checkout - Fast frakt 99.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg