mandag 23. april 2018

Babyrom dekor

Gjør ditt hjem enda finere i dag. Dekor - Alltid mange varianter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig.

Se våre lyse, fargerike og praktiske babymøbler! Du kan velge mellom alt fra sprinkelsenger, madrasser og sengetøy til leker, tekstiler og sikkerhetsutstyr. Stort utvalg barneprodukter. Fri frakt over 49- til nærmeste postkontor.


Bytt hvor som helst, når som helst! Barnetapet Med en tapet lager du enkelt et lekent, inspirerende og koselig miljø i barnerommet. Hos oss finner du flotte barnetapeter i flere vakre mønstre og farger! Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


De originale Wallstickerland wallstickers.

Den helt nye juniorsengen Leke, lære og sove fra danske Lifetime leveres i hvit lakkert finish med lekre detaljer i bjørk. Velkommen til lille Tuvas babyrom ! Denne sengen leveres komplett, med en. Innred enkelt til å begynne med.


Tilfør heller oppbevaring og dekor etterhvert som det trengs. Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene wallstickers? Vi har massevis av herlige motitver. Dette er kreativ barnemoro!


Vis 3motiver Sorter: Sorter Relevans. Barneseng og barnemøbler til barn og ungdom. Kjøp billig Veggklistremerker ? Køb flotte wallstickers til børneværelset hos Kidsparadise. Vælg fx mellem populære figurer fra Disney og mye mer.


Lager i ren håndvevd bomull, som enkelt kan vaskes direkte i vaskemaskinen! Anbefales til babyrom og barnerom - eller til kosekroken i stua! Massevis av praktiske kroker og knagger til barneklærne, som jo flyter rundt på barnerommet. Lekre varianter med barnevennlige motiver - og rimelige priser!


Mal rommet i mer duse nyanser, og la prinsessefaktoren få henge igjen i møbler og dekor. Ved å kombinere fargede møbler med nye veggfarger,.

Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den perfekte lampen. Vi forhandler kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg