mandag 9. april 2018

Møre royal grå

Kranaskjæret i Kristiansund. TREOLJE MØREROYAL GRÅ RG. Ferdigbehandlet kledning som kan legges hele året uavhengig av vær og vind. Slik den fremstår ved montering – slik blir den.


Har lagt 30mmed terrassegulv møre royal for ca 1mnd siden.

Bruksanvisning er fulgt med 2mm mellomrom samt oljing på endene. Nå har gulvet krympet til ca 4mm. Terrassebord Strix 28x1mm impregnert møreroyal grå rg.


Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke. Møre royal er først grønn innpregnert, så kokt slik at vannet fordamper også blir det presset linolje inn idet. Selger stk MULTIstolpe 70x70x200-hjørne Grå RG.


MøreRoyal er dessuten både formstabilt og råtefritt.

MULTIstolpen er et hjelpemiddel for å lage store og små kasser, blomsterkasser og. Hele hytten er i Møre Royal. Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert). Vi har en vedbod som vi skal rive,. Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå.


Alt trevirke trenger vedlikehol også Royalimpregnert trelast. Den innehar unike egenskaper som er. Den klare oljebehandlingen vil gråne slik som impregnert, mens fargepigmentene gradvis blekes mot grått.


Ved påførsel av ny olje vil fargen komme tilbake. FURU 28X1TERRASSEBORD UNO RG. Tretak og kledning, grå RGFoto: Inger Marie Grini. Treolje av høy kvalitet utviklet for etterbehandling av royalbehandlet trelast, eller til behandling av vanlig trehvit eller trykkimpregnert trelast. Furu som er trykkimpregnert med et kobberbasert impregneringsmiddel og deretter kokt i olje, tilsatt fargepigment.


Han anbefaler forbrukere å ta ett steg opp fra grønnimpregnert virke og vurdere for eksempel Møre Royal. Natur, brun, rø oker, grå. En del material til overs etter prosjekt ute.

Denne fargen er bestillingsvare. Produkoversikt OutLiving fra 1. Royalimpregnerte terrassebor kledning og takbord som passer for deg som ønsker god råtebeskyttelse og lite vedlikehold. Valget har falt på Royalimpregnert kledning som er fra Møre Royal. Hvilken gråfarge er dette?


Bygg din egen hagestue eller velg våre ferdigpakker. Signatur – Dette er i utgangspunktet et vanlig CU-impregnert terrassebord som så er behandlet med grå beis. I tillegg er den høvlet med litt fine riller, slik at.


Når kvalitet er viktigst! Alvdal Royal terrassebord er spesialbehandlet i en kombinert olje- og tørkeprosess. Tretak kan legges på alle tak og betinger ett vanntett undertak. Så kommer impregnert og til slutt Malmfuru.


Kebony er et treverk anbefalt av ledende arkitekter. Det er bærekraftig og vedlikeholdsfritt, og er mye brukt til tre-terrasser og utvending kledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg