mandag 30. april 2018

Stumtjener vegghengt

Dekorativ hvit stumtjener i tre. Innredning og tilbehør restaurant. Tollet og ferdig for leveranse!


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Sikker på at du skal ha knagger i gangen, og ikke et smykke av en stumtjener ?

Materiale: Sort- og hvitlakkert eller eik natur. Swedeses idé är den samma idag som för sextio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. PINNIG Kleshenger med benk.


Stumtjenere i ulike design, farger, størrelser og materialer. En vegghengt stumtjener med en metallstang som vippes ned til å henge klær på. Vinkelen på stangen kan justeres.


Under stangen er det knagger i. Du finner stumtjere i høy kvalitet og flere prisklasser hos Unoliving.

Selger artig, vegghengt stumtjener for kr 400kr. MAZE stumtjener vegghengt delt, begge. Stort utvalg skohyller, benker, m. Akkurat nå Høstkampanje med opptil rabatt. Liten vegghengt garderobe av aluminium, 2-pakk. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Trygg E-handel med dagers. Finn de beste prisene på nettet. Møbel- lampe- og interiørbutikk i Sandefjord og på nett.


Klappbord til oppheng på vegg gir plassbesparelse, så plassen kan utnyttes til lek og utfoldelse. At Bolia New Scandinavian Design, creativity and quality is the starting point for everything we do. Swedese Tree Væg er en pladsbesparende og anderledes stumtjener til væggen. Vegghengt Mål: 120x42xcm.


Flott stumtjener fra Varg serien. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Hos Bolia er New Scandinavian Design, kreativitet og kvalitet utgangspunktet i alt vi gjør.


Knaggrekke Annie med speil. Tree stumtjener er et designsmykke av en stumtjener som passer både hjemme, på kontoret eller på venteværelset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg