tirsdag 3. april 2018

Vinopptrekker

Vinkork og flaskeåpner i stilig vin design. Perfekt til vin-elskeren. VINOPPTREKKER VINGE SORT. Visste du at Vinmonopolet sel tilbehøyr til drikkevarene du finn i våre butikkar? Champagnestopper, dråpestopper og ølstopper er nokre av.


Håndtaket trekkes ned og.

Er du på jakt etter speilkuler, PA - høyttalere eller discolys til festen? Sjekk vårt store utvalg på Multisupply. Tradisjonell vinopptrekker Pris: kroner. Den tradisjonelle vinopptrekkeren blir for tung i bruk.


TV Hjelper deg - sutrefjes. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp vinopptrekker billig i nettbutikkene. Vi har testet vinåpnere.

En er gratis, den dyreste koster nesten 1. Nettstedet vårt benytter cookies. Kjøp Vacu Vin Lever vinopptrekker billig i nettbutikkene. Priser på Vacu Vin Lever vinopptrekker. Finn laveste pris på Vacu Vin Lever vinopptrekker i over 100. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies.


Klassisk kelner opptrekker, to-benet Ah-So vinåpner eller en vegghengt modell. Korketrekkere i mange utførelser. Nordens største forhandler av vintilbehør. Bosch vinopptrekker ( forsats til IXO ) Boschs vinopptrekker brukes sammen med Boschs batteridrevene. Er du av dem som foretrekker å imponere på Donald Trump-måten, fremfor å leke MacGyver, kan kanskje vinopptrekker en fra britiske Rob Higgs være noe.


Opptjen i form av bonuspoeng. Da nærmer en av årets høydepunkter seg - Oslo Vinfestival! Vi skal stå sammen med vinimportørene i Smaksteltet. Bredt utvalg av korketrekkere.


Fra tradisjonelle til moderne selvopptrekkende korketrekkere. For profesjonelle og vinentusiaster. Du har ikke vinopptrekker ?

Slik åpner du vinflasken. Vinopptrekker Power Octopus Mini Art. LM-2korketrekkerens patenterte rotasjonsteknikk er svært effektiv, og trekker lett opp både naturlige og syntetiske korker. Praktisk kork- og vinopptrekker med kniv. Skal du gjøre en storbestilling og er på utkikk etter flere kostymer (eller tilbehør) enn det vi har inne på lager?


Det finnes imidlertid ingen vinopptrekker på rommet. Oeno Wood vinopptrekker er en solig og lekker vinopptrekker som gjør jobben rask. Automatisk vinåpner som åpner vinflasken på sekunder.


Drevet av en stillegående og kraftig motor med reversfunksjon for enkel fjerning av kork. Settet kommer i en fin oppbevaringsboks og inkluderer 4. Europris - Mer til overs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg