fredag 6. april 2018

Lego oppbevaringsboks

Se mer på siden vår og få fri frakt over 400kr i dag. Praktiske og fine oppbevaringsløsninger til barnerom - Rask levering - Kjøp her! En oppbevaringsboks utformet som en lego -kloss med åtte knotter.


Ta en titt i vårt sortiment og få litt orden på barnerommet. Vi har praktiske oppbevaringsløsninger: esker, bokser, kurver, barnekofferter og mye mer!

Gigantiske LEGO oppbevaringsbokser til oppbevaring av leker og annet. LEGO Magnetiske byggeklosser Playmobil Plus Plus. Velg da en oppbevaringsboks på hjul eller smidige og fine kurver som er lette å bære med. Vi tilbyr et bredt sortiment innen baby på nett. Her har storebror totalt dilla på lego , og etter jul føler jeg det ligger lego OVERALT.


Jeg regner med det ikke bare er vi som er i den situasjonen, så her kommer. Stabelbar boks av høy kvalitet. Med hengslet lokk - lett å komme til innholdet s.

Oppbevaringsboks med hengslet lokk. Om produktetLes mer - 18. Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Nå blir det lettere å holde barnerommet ryddig. La barna rydde med et smil.


LEGO klosseformet oppbevaringsboks gjør det lettvint og moro for. Pris: 3kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign. Praktisk og tøff oppbevaringsboks til legoklossene eller andre leker som er greit å holde orden på. Sjekk priser på LEGO lego oppbevaring. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Europris - Mer til overs! Stor oppbevaringsboks for f. Boksene har gjennomsiktig lokk og kan stables. Lego , Duplo og andre leker. Hver boks har avløpshull, slik at LEGO elemen.


Hold orden på barnerommet med denne stilige oppbevaringsboksen fra LEGO ! Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig.

Skap plass med vårt sortiment av bokser, esker og kurver til oppbevaring! Vi har ulike designer å velge mellom, i forskjellige størrelser og materialer. Perfekt å oppbevare alle barnets leker i. Produsert av solide MDF-plater. De kommer i en praktisk oppbevaringsboks. Vi har nå annonser for lego politistasjon i Norge fra Finn.


Transparent oppbevaringsboks med lokk. Nå kan du bygge veier med kryss og svinger i LEGO byen. Innhold rett vei, kryss og sving. Leveres i oppbevaringsboks av polypropenplast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg