mandag 9. april 2018

Ikea stue inspirasjon

Finn stua du alltid har drømt om. Velkommen til stuegalleriet, der du finner en masse stuemøbler i forskjellige stiler og størrelser – alt til rimelige priser. Ideer og inspirasjon til hjemmet. Besøk oss for å oppleve vakre stuemøbler til lave priser.


Du kan velge mellom skap, hyller og skjenker i en mengde ulike stiler.

INSPIRASJON TIL BARNEMØBLER Magiske barnerom Vis mer. PÅ IKEA AKKURAT NÅ LUSTIGT-kolleksjonen – limited edition. IKEA - Én ting er å vite hva du liker. Stue Tekstiler Vaskerom. Gjør litt ekstra stas på stuen med en ny.


Vår beste inspirasjon til deg som vil fornye stuen. Disse møbelklassikerne fra Ikea bør du sikre deg i.

Her finner du inspirasjon til ulike rom i hjemmet ditt. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Vi har det du trenger til stuen. Nye hoteller oppføres daglig – for ethvert budsjett. Besøk stuegalleriet vårt og bli inspirert.


Skal du gjøre noe nytt i boligen din? Hvis stua er rommet du bruker mest. Inspirasjon og tips til hjem og. Her har du noen tips til å blåse nytt liv i IKEA.


Du får nye ideer og inspirasjon hver. Vi bestemte oss for å lage ei minimal stue med spiseplass for. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser.


V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Ikea har mye fint og rimelig – men når alle handler der, kan det bli litt kjedelig. Slik pimper du møblene dine med unike fronter, håndtak og bein!

Når man møblerer et hjem er det viktig å tenke på at belysning er en del av innredningen. StyleRoom er norges største innredningsforum med inspirerende bilder fra tusenvis av vanlige norske hjem. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Gjør stuen din til en plass å elske. Trenger du inspirasjon til stue ? La deg inspirere av ulike stuestiler med produkter fra oss.


Bestill på nett, hent i butikk eller på posten. Hos Kid har vi alt du trenger av interiør til stuen. Se utvalget og kjøp på Kid.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg