tirsdag 10. april 2018

Elektrisk kjøleboks

En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Driftssikker elektrisk kjøleboks.


Drives av 12v DC (sigarettenner). Kan også drives på 230v med adapter (medfølger ikke).

Den billigste kjøleboksen var den beste. På en ferietur med bilen er en god kjøleboks , som holder mat og drikke kal en god venn. NAF testet fem bokser i. Boksen har plass til tolitersflasker og. Avkjøling av mat og drikkevarer krever kjøleskap eller kjøleboks.


Bestilt til lager, Ubekreftet leveringsdato. Perfekt kjøleboks for turen, båten, campingvognen eller de lange bilturene. Den går på både volt og 2volt slik at du kan bruke den i.

Har plass til stående liters flasker. Ledningen kan oppbevares i lokket. Kjøleboks for tilkobling til V sigarettenneruttak. Elektrisk kjøleboks Til bilferien Til varme sommerdager.


Denne lette kjølebagen er ideell for å ta med på stranden eller på campingtur. Engel MT35F portable tri-voltage fridge or freezer. Adapter til kjøleboks Adapter til 12V kjøleboks eller andre produkter som bruker 12V sigarettenner som strømkilde. Omformer fra 230V til 12V. Velger du riktig kjøleboks , kan du få ekstra mye ut av sommervarmen.


Undertegnede har kjørt Norge på langs i sommer med en go gammeldags kjøleboks beregnet for bruk i bil. Den er helt ok i bruk, og gjør det den skal. Jeg har vanlig størrelse og slike ekstra store kjøle-elementer. Gå til produkter Hent varer i butikk Landsdekkende forhandlernett med 150.


Velg elektrisk kjøleboks etter omgivelsestemperaturen. Finn de beste prisene på nettet. Hvis du vil holde iskrem frossen i ekstrem varme, bør du overveie en kompressorkjøleboks.

Legg til dine favoritter. Vitrifrigo Kjøleskuff 36l BRK35PX. Mange lurer på om 12V anlegget også kan drive et elektrisk kjøleskap. Kjøles ned til grader mindre enn temperaturen i omgivelsen. Varme- og kjøleboks som passer for bilturen, eller som en ekstra kjøleboks i hjemmet.


Mat og drikke kan kjøles ned til ca 10. Er man ikke oppmerksom mister man delene som er små og så har man en kjøleboks man ikke kan bruke i bolen. Del din erfaring Cancel Reply. Her viser vi installasjon av en Isotherm elektrisk drevet kjøleboks på liter, utstyrt med flyttbar kompressor.


Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg