torsdag 14. januar 2016

Belgiske vafler jern

Belgiske vafler skal væres prø og luftige, og blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong. Du kan også steke dem vanlig vaffeljern. Har du spist en belgisk vaffel noengang?


Da var det nok utenlands, for i Norge er de ikke så vanlige – enda. Fordi platene er utstyrt med nonstick belegg.

Lag dine egne velsmakende belgiske vafler med Gaufres belgiske vaffeljern. Gaufres gir deg mulighet til å steke to belgiske vafler samtidig. Et veldig bra produkt i forhold til pris.


Ble noen supre vafler i dette jernet , Er veldig fornøyd. Ikke det at jeg ikke har spist det før, men jeg har aldri hatt det som skal til. Nemlig et belgisk vaffel - jern.


Nei, du trenger ikke jern for å lage belgiske vafler. Vi har testet former i silikon fra Lekué.

Vafler er alltid velkommen. For gode vafler trenger du to ting, en god vaffeloppskrift og et godt vaffeljern. Power fører de beste vaffeljernene.


For tykke, originale belgiske vafler er det best å bruke et belgisk vaffeljern til denne oppskriften. Du finner rimelige varianter hos flere jernvarehandlere. Dynk dem i sirup, sjokolade og is, eller topp med pisket krem og bær. Gjør vaffelrøre om til lune vafler med et vaffeljern. Enten du vil ha dobbelt vaffeljern eller belgisk vaffeljern har vi det du trenger til vaffelkosen.


Det er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist. Vaffeljern som kun lager belgiske vafler. Selve vaffelen er godkjent, men om jernet må vi si at det er et godt stykke opp til de beste. Eller at belgiske vafler skal være belgiske vafler og ikke norske vafler i. Den fremste styrken er likevel vaflene.


Jernet er beregnet for belgiske vafler , så en slik type røre bør brukes for et optimalt resultat. Jeg bodde tre år i Tyskland sammen med familien min i ungdommen, og av og.

De er ikke veldig søte, men du kan ha hva du vil på toppen. Dette er belgiske vafler. Men jeg hadde ingen belgiske vafler jern , og så var jeg så heldig at Homonoya hadde en spennendes nyhet de lurte på om jeg hadde lyst til å prøve ut. Jeg som ELSKER belgiske vafler fra norske bakerier kommer nok til å digge disse enda mer :) Takk for tips om hvor man kan kjøpe jern - har ikke funnet noen hittil.


Legg til favorittoppskrift. Her er oppskriften på belgiske vafler slik du kjenner dem fra boder og julemarkeder. Det er viktig at du ikke har for mye deig i jernet om gangen, fordi vaffelen må få plass til å vokse inni.


Denne oppskriften gir omtrent belgiske vafler i. Et gult vaffeljern fra Princess som lager lekre belgiske vafler. Lett å betjene og lite søl. Xruter gir STORE vafler.


Varm vaffeljernet og smør det med litt smør eller spray jernet med stekespray før stekingen. Joda, en slags deigete vaffel kan dette nok bli, men definitivt IKKE Belgiske ! Derfor bør man ikke bruke metallredskap som for eksempel gaffel til å ta ut vaflene fra jernet ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg