mandag 18. januar 2016

Vannkoker test

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Vi har testet vannkokere. Hvor raskt koker de opp, blir utsiden varm, og er lydindikatoren god.


Se hvilken vannkoker som ble best i test her.

TESTFAVORITT: Denne vannkokeren fra Philips utpekes til testfavoritt i den svenske testen av vannkokere. Dette på grunn av mange fine funksjoner. Den har også tidligere vunnet en test av vannkokere.


Vi testet sju vannkokere og det er et par tydelige forskjeller mellom dem. Hvilken vannkoker som passer best er et spørsmål om behov og smak. Alle vannkokere kan koke vann.


Men de seneste årene har det kommet nye modeller på markedet som har mange flere funksjoner. Best i test og anbefalte mobiler Nyhet!

En vannkoker er praktisk og effektiv å ha på kjøkkenbenken. Her finner du vannkoker fra kjente merkevarer som Wilfa og Philips. Vannkoker fra SMEG med 50-talls design. Finn vannkoker test hvis du ser nå.


Melissa Rapido er testens billigste vannkoker , men er både vanskelig å bruke og tar seg dårlig ut på kjøkkenbenken. Finn de beste produktene på Test -nu. Bodum, ibis elektrisk vannkoker 1l krom.


Bosch ComfortLine TWK6A8vannkoker. Kok opp tevann raskt og enkelt. Elegant design og flotte farger gjøre at denne vannkokeren skiller seg ut fra mengden. Kapasitet på liter, perfekt når mange skal h. Hvis du vil tenke på miljøet kan du koke vann i en vannkoker i stedet for i en gryte på komfyren, vannet koker opp fortere og du sparer energi! I testene våre kårer vi de beste forbrukerproduktene for.


Cookies (informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse). Hvis du fortsetter å surfe på vår nettside, aksepterer du vår cookie. Bodum vannkoker i Bistro serien kommer i flere farger og har beholdt det designet og uttrykket som Bodum er kjent for.


Sammenlign pris på vannkoker.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Kompakt og liten vannkoker i rustfritt stål som er praktisk å ha med på reise. Praktisk vannkoker som du kan bruke i bilen eller i bobilen. Kobles til sigarettenneruttaket.


Indikatorlampe viser når vannkokeren er påslått. Bodum Bistro liters elektrisk vannkoker. Rask og lekker vannkoker i stilrent design. Med måleindikator og trådløs stasjon.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg