mandag 11. januar 2016

Pynt til badet

Her finner du en stor mengde festtilbehør. Kjøp Interiør for enhver smak. Gratis frakt over 4kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang!

Her får du de tøffeste nyhetene som gjør at du vil låse deg inne på badet og aldri komme ut! Planer om å pusse opp eller gi badet et lite løft? Her er inspirerende ideer til funksjonelle løsninger og god atmosfære på badet. Pynt baderommet med produkter som både er praktiske og har utseendet med seg.


Badet er ikke helt ferdig før alle kroker og knagger er på plass! Badet kan være et litt vanskelig sted å dekorere, fordi det fort dannes fukt på veggene fra vann og damp – og derfor er det sjeldent at for eksempel malerier. Stativ til hengekøyer og hengestoler;.


Dette er interiørekspertens tips til hvordan du kan gi badet luksusfølelsen på budsjett.

Badet har også fått en liten touch av de norske flaggfargene til 17. To gjestehåndkler har jeg laget. Tatt utgangspunkt i håndkler fra Princess, og heklet en. Frisk opp badet med nye håndklær og annet. Ting fører en rekke gode duftlys.


Stort utvalg pynt til bordet, stue, kjøkken, soverom og baderom. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. God hjelp i klesavdelinga, til borddekking, til å finne gåver og mykje meir. Fullføre drømmen badet nå.


Sikkerhetshåndtak til bad og dusj. Hva med denne morsomme gebisskrukka? Festlig som pynt på badet. Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på.


Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad. Se vårt brede sortiment av lykter, borddekorasjon, lysestaker, klokker, speil og mye annet. Sjekk ut badene til noen av de påmeldte i Norges vakreste hjem her!

Har du Norges vakreste hjem? Pynt opp vinduskarmen på badet med en plante og lysestaker. På jakt etter bordpynt til festmiddagen? Vi har alt innen borddekking.


Jeg er gleder meg så indelig til slutten av uken for da er badet ferdig, og kan begynne å pynte og vaske det ned. Skal legge ut bilder så fort jeg kan. Pynt vinduene med lekre plisségardiner.


Få et flottere bad med stilig og morsom baderomsinnredning som ikke krever større innsats, hverken fra fagmannen eller økonomisjefen! Skal du feire en helt spesiell anledning? Bursdagsfeiring, babyshower, bryllup?


Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg