fredag 15. januar 2016

Elektrisk varmeteppe

Kan brukes enten til å varme opp sengen, eller som kosepledd i sofaen. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Stort og deilig varmeteppe som holder deg varm på kalde dager!


Materiale: 1 polyester.

Vi mennesker har ulikt forhold til hvor varmt vi ønsker å ha det hjemme, men med et varmeteppe kan frysepinner holde varmen, mens de mer varmblodige slipper å. Sjekk priser på varmeteppe best i test. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Lite og behagelig varmeteppe med fleece. Elektrisk varmeteppe med nivåer - Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel! Norges raskeste nettbutikk!

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne. Får du ikke varmen om vinteren? Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Med et elektrisk varmeteppet kan du raskt og enkelt få varmen igjen.


Se 123elektronikks utvalg av deilige varmetepper her. Varen er blitt lagt i handlekurven. Det er pustende og har tre temperaturinnstillinger. Reguleringsenheten er anvendbar ved hørsels- og synsnedsettelse da. Tyll deg inn i et elektrisk varmeteppe og nyt de virkelig lange kveldene på balkongen.


Beurer varmeteppe UB- Dette varmeteppe fra Beurer er laget av myk mikrofleece og er behagelig mot huden. Velg mellom temperaturinnstillinger. Stort utvalg av varmetepper i høy kvalitet til lave priser. Vi har alltid folk klare ved telefonen, hvis du har spørsmål om valg av varmeteppe.


Myk den opp med deilig varme. Leveringstid til virkedager Produktinfo. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Disse teppene blir kalt både varmetepper, ventapad teppe, valpeteppe og helseteppe til hund. Elektrisk oppvarming opp til ca 42°C med Temperaturregulering og programmerbar automatisk utkoblingstimer. Virker ikke som den skal ! Automatisk timer med automatisk avstengning etter 1. Virker desværre ikke hver gang, når man skal tænde den- jeg skal scrolle op og ned mellem o-mange gange, førend den.


Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig. Politiet set no i gang full etterforsking etter at eit varmeteppe tok fyr i ein omsorgsbustad. Den eldre kvinna døydde, men det er uvisst om brannen er.


Teppet har varmetrinn, ekstra lange festesnorer og kan vaskes i vaskemaskin. Vaskbart varmeteppe i 1 fleecemateriale på W. Trekker ikke til seg fuktighet, så gjerne ha noe under som trekker til seg fuktigheten (feks. tisselaken). Varmeteppene er perfekt til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg