tirsdag 19. januar 2016

Eik hylleplate

Sjekk ut eik hylleplate. Solide treplater som finnes i en rekke ulike dimensjoner tilpasset alle behov. Med litt fantasi kan du bygge hva som helst, slik som for eksempel skap, hyller. Med hobbyplater i ubehandlet eik får du enkelt flotte hyller og alt annet du vil bygge i solid treverk.


Hobbyplate Ubehandlet Eik Fra: 19- per stk Kjøp.

Klassisk limtreplate som kan brukes til mye mer enn bare hylleplater. Fremstilt av svensk furu. De vanligste tresortene for hobbyplater er furu og eik , men f. Hopp direkte til innhold. Butikker og åpningstider. Søk på nettsiden Søk etter: Nettbutikk.


Denne laminatbelagte sponplaten gir deg plass. Pythagoras hylleplate , hvitpigmentert eik , fra Maze.

Oppbevaringssystem til eksisterende garderobe. Dette er plater som typisk er laget av furu eller eik. Melamin hvit: En melaminbelagt hobbyplate har en kjerne av spon som er belagt med et tynt laminat av melamin.


Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Hver plate er pakket i klar plast.


Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg. Finn vegghyller med spennende design her. Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kan fint brukes som hyller. String hylleplan fra String, designet av Nisse Strinning. Hylleknekt i ubehandlet eik. De selges kun i 3-pack og hylleknekter følger med.


Hvitoljet eik : Material: Eik , metalben, glass, LED lys: Mange varianter tilgjengelig.

Hovedfarge: Bjørk Eik Grå Hvit Sort Vekt: kg kg. Vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Legg til i innkjøpslisten. Vanlig pris kr 13- Nå: kr 1115. T-list benyttes i overganger mellom gulv i lik høyde.


Selges KUN sammen med gulv fra Kährs. Maks 1kg belastning per hylle. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg