onsdag 6. januar 2016

Skohylle 100 cm

Lave priser på sko oppbevaring. Bestill på nett hos Clas Ohlson. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Oppbevaring til lave priser. Praktisk og tiltalende skohylle.


Les om vilkårene i garantiheftet.

Grålakkert stål og klarlakkert furu. Metro entrebenk med skohylle. Hattehyllen er utført i 15mm hvitpigmentert bjerkekryssfiner.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Skostativet kan utvides - få raskt og enkelt plass til flere sko. Uttrekkbare funksjoner gir smarte løsninger der det er trangt om plassen.


Skohylle ben Frost stk.

Bredden kan justeres fra til 1cm. Justerbar skohylle som enkelt gir deg plass til flere sko. Sko skohylle i ask og stålben fra Normann Copenhagen. Garderobebenk uten skohylle - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti.


Superpraktisk skohylle fra j-me. Lei av uorden på gulvet? Denne praktiske og stilfulle hyllen. Billige kvalitets sko oppbevaring. Stort utvalg hos Clas Ohlson.


Flott skohylle i børstetstål, sett skotuppen inn og skoene nærmest flyr. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. DANSKEID KJØKKENPRODUSENT.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Legg i ønskeliste Sammenligne. Viser 1-av 1treff for. Du kan for eksempel velge å kjøpe en skohylle eller et skoskap,.


Frida garderobeskap 1cm. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt.

Kjøp på nett eller i butikk. Mål: B1x H2x Dcm. Et solid og stabilt garderobeskap, der alle deler er ferdig tilpasset. Kan fint mikses med de øvrige skohyllene på og cm.


Designet av Jme Original Design London. Det følger med topphylle og stenger. Alt tilpasses ved montering. Lister er ikke inkludert i prisoppsettet.


Hyller med knagg som kan monteres på lister med spor. Dersom man skal henge store mengder med. Sigdal har et utvalg lekre garderobeskap og skreddersyr skapløsninger til ditt behov. Se våre modeller her og la deg inspirere! Du trenger ikke nødvendigvis en egen skohylle eller skap.


Gled deg til julens beste ideer fra BO BEDRE og få over 1sider fylt med. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg