onsdag 27. januar 2016

Elektrisk myggfanger

Bli kvitt mygg og knott, fra terrassen, og over mål. TRINOL MYGGFELLE AMT 1ELEKTRISK En elektrisk myggfelle som fanger mygg og knott. Nå kan du slippe mygg- og flueplagen. Hvis du har problemer med mygg og mygg, og har et begrenset budsjett, kan du bruke en elektrisk myggfångare. Disse maskinene er utformet for å. Ikke la mygg og knott ødelegge sommeren!


Størst fangst, mest effektiv mot alle myggtyper og knott. Mosquito Magnet myggmaskin er best i test! Alt om hytte - Norges største hytteportal.


Genial for campingferie, kjøkkenet, soverommet eller på kontoret. Elektrisk insektsfanger. Effektiv, stille og diskret flue og mygg felle for. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Hurtig, sikker og brukervennlig insektfanger som lokker til seg insekter med UV-lys, suger dem inn med en vifte og fanger dem i en avtakbar beholder.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Den er fri for kjemikalier og sørger for effektiv bekjempelse av mygg. En gassdrevet myggfanger eller myggmaskin er den mest effektive. Kjøp ELEKTRISK MYGGFELLE – SWISSINNO online hos BAUHAUS.


Bruker UV-lys, varme, COog oktanol for å lokke myggene til seg. Enheten er utstyrt med to UV-lysrør som lokker til seg mygg, fluer og andre insekter. Treng ikkje elektrisk tilkopling, men er gassdrivne og lett å flytte p. Sammen med luktestoffet Octenol lokker fellen mygg og andre. Handle Myggfanger på Bole. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris.


Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Sjekk priser på elektrisk myggfelle. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp elektrisk myggfelle billig i nettbutikkene.


Du kan ha prøvd å løse myggproblemet ditt ved å bruke en frastøtende spray, spiral eller lys. Dette er gode produkter dersom det ikke er for mange av de, men. Legg til Kompakt, robust og kvadratisk utforming som gjør det enkelt å stoppe insekter på vinduer og i hjørner.


Bor du i områder plaget av mygg og knott, har Felleskjøpet en god nyhet: Myggfeller! I Spania kjøpte vi en elektrisk med en beholder med flytende myggmiddel. Ser for meg dette er lurt på soverommet på hytta med åpent vindu på natten.


For normale problemer med mygg og knott Dekker opptil mål Krever strømtilkobling. Bäst i test – Myggfångare – experttester. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg