torsdag 28. januar 2016

Retro kjøleskap

Laveste Pris i Norske NettButikker? Sammenlign pris med oss! Du lurer kanskje på hvorfor harde hvitevarer som for eksempel kjøleskap må se så kjedelige og ensformige ut?


Slik trenger det ikke å være. Vintagestilen med en rekke farger å velge mellom gjør dette kjøleskapet til et blikkfang i hjemmet.

En designgjenstand som passer inn overalt. Prostostoječe hladilnike Gorenje odlikuje nizka poraba energije, funkcionalna notranjost, inovativne rešitve za podaljšanje svežine živil ter pestra izbira modelov. Gorenje retro kjøleskap Fire Red venstre hengslet 1cm. Tilgjengelig i flere størrelser og farger.


Hverdagens hvitevarehelter. Hos Tretti mener vi at hvitevarer er mye mer enn bare hjemmeelektronikk. Hvitevarer er en uvurderlig del av hverdagen. Kjøleskap på 115L i lekkert retrodesign.

Inneholder innvendige glasshyller, flaskeholder og grønnsaksskuff. Direkte fra eget lager til lavpris. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lite og dekorativt kjøleskap på 115L i lekkert retrodesign.


Temptech retro kjøleskap lys blått. Europas største elektrokjede. Om du er på jakt etter et retro kjøleskap , kan det være en god idé å ta en titt på kjøleskapene fra Smeg. Smeg kjøleskapene finnes både i små og store. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Kjøp nå, betal om mnd. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Volkswagen Bulli, eller folkevognbussen, betraktes som et ikon for.


Det lyseblå kjøleskapet passer perfekt sammen med lyse farger, men. Retro kjøleskap til salgs fra Kr. Ser at Gorenje har kommet med en ny kolleksjon av retro kjøleskap. Men det koster ikke litt.


Unngå dyre feilkjøp, les her om det beste kjøleskapet og kjøp rett med en gang.

Se alle aktuelle kjøleskaptester. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Sjekk priser på retro kjøleskap. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.


Som hentet ut fra en gammel film. Dette er et praktisk lite kjøleskap , eller Vintage Cooler laget for 230V eller 12V. Rektangulær metall-eske med hengslet lokk, assortert.


Kjøkkenet ble designet rundt det creme-fargede Smeg- kjøleskapet , og med et stort og røft spisebord har kjøkkenet blitt det nye oppholdsrommet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg